Accident cu un mort și doi răniți, provocat de un tânăr fără permis2Foto1Video© stirileprotv.ro

Accident cu un mort și doi răniți, provocat de un tânăr fără permis

, 6 știri, 33 vizualizări

O persoană a murit și alte două au fost rănite, după ce un bărbat care conducea fără permis un autoturism neînmatriculat a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp, accidentul rutier petrecându-se în noaptea de duminică spre luni, pe DJ 381, în apropiere de Medgidia.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, bărbatul care a murit avea de 36 de ani și era pasager pe scaunul din față-dreapta, echipajele medicale deplasate la fața locului nemaiputând face nimic pentru resuscitarea acestuia. Șoferul a suferit leziuni grave, iar un adolescent de 16 ani, aflat pe bancheta din spate a mașinii, a fost rănit ușor.

"Un bărbat de 30 de ani, din Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism pe DJ 381, dinspre Valea Dacilor către municipiul Medgidia și, ajungând la kilometrul 33, pe fondul lipsei de experiență și a neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp", a informat IPJ.