Accident feroviar mortal în Bacău. Doi tineri au murit după ce un tren cu 30 de pasageri a lovit o mașină11Foto© stirileprotv.ro

Accident feroviar mortal în Bacău. Doi tineri au murit după ce un tren cu 30 de pasageri a lovit o mașină

, 24 știri, 58 vizualizări

”Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul a două persoane, respectiv una de sex feminin (26 ani) și una de sex masculin (28 ani)”, a transmis ISU Bacău.

Polițiștii investighează împrejurările producerii accidentului.

”Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 26 ianuarie 2024, în jurul orei 16:45, ca urmare a neasigurării a unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Dofteana Bacău și Valea Uzului, s-a produs lovirea autoturismului de către trenul Regio 5207, la km 62+900. Din informațiile transmise de la fața locului, pasagerii și personalul feroviar din trenul Regio nu au fost răniți, fiind înregistrate însă victime în rândul pasagerilor din autoturism”, a transmis CFR.

Sursa citată a precizat că trenul R 5207 este oprit la locul accidentului până la finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate, iar trenul R 5212 staționează în Valea Uzului până la redeschiderea liniei, întrucât între stațiile Dofteana Bacău – Valea Uzului este linie CF simplă.