Accident grav la Constanța! Trei persoane au fost rănite după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturism16Foto1Video© bzi.ro

Accident grav la Constanța! Trei persoane au fost rănite după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturism

, 51 știri, 18 vizualizări

Trei persoane au fost rănite după ce un microbuz de transport călători a intrat în coliziune cu un autoturism, fiind apoi proiectat într-un copac de pe marginea șoselei, accident rutier petrecut miercuri, pe DN 39E, între Cumpăna și Constanța, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, șoferul microbuzului nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers și a acroșat un autoturism al cărui șofer se angajase într-o depășire regulamentară. În microbuz nu se aflau pasageri, autovehiculul retrăgându-se la garaj.

"În data de 15.05.2019, ora 11:20, un bărbat de 40 ani a condus un microbuz pe DN39E, dinspre Cumpăna către Constanța, și când a ajuns în zona Km 1+30m nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a acroșat un autoturism, condus de un bărbat de 41 ani care se angajase regulamentar în depășirea microbuzului. Vehiculele au părăsit partea carosabilă, microbuzul fiind proiectat într-un copac de pe partea stângă a sensului de mers", a transmis IPJ Constanța.