Accident rutier grav în Piatra-Neamț. O femeie a fost resuscitată© agerpres.ro

Accident rutier grav în Piatra-Neamț. O femeie a fost resuscitată

, 4 știri, 38 vizualizări

O ambulanță cu semnalele în funcțiune a lovit, marți, un autoturism la intersecția străzilor Avram Iancu și Calea Turzii din Cluj-Napoca, iar o asistentă medicală a fost transportată la spital. "Conducătorul ambulanței ar fi pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

În urma accidentului, un cadru medical din echipajul de pe ambulanță, ocupantă a locului din dreapta, a suferit leziuni corporale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", informează IPJ Cluj. Potrivit sursei citate, ambulanța nu transporta pacient în momentul accidentului. De asemenea, în urma accidentului a mai fost avariat un autoturism.

"În momentul sosirii forțelor de intervenție, ocupanții erau ieșiți din cele două vehicule. O asistentă din echipajul SAJ este transportată la spital cu un alt echipaj SAJ, (...) era conștientă și cooperantă", informează ISU Cluj. AGERPRES/(AS-autor: Marius Septimiu Avram, editor: Karina Olteanu, editor online: Ada Vîlceanu)