Accident tulburător în județul Bistrița-Năsăud. Un bărbat a murit și alte 4 persoane, printre care 3 copii, rănite grav8Foto© cancan.ro

Accident tulburător în județul Bistrița-Năsăud. Un bărbat a murit și alte 4 persoane, printre care 3 copii, rănite grav

, 14 știri, 154 vizualizări

Un bărbat de 45 de ani, din Baia Mare, și-a pierdut viața în urma unui accident produs sâmbătă dimineața în localitatea Uriu din județul Bistrița-Năsăud, iar alte patru persoane, printre care se numără și trei fete minore, au fost rănite, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliție Județean.

Accidentul s-a produs în jurul orei 3,30 dimineața, iar în mașină se mai aflau o femeie de 45 de ani și trei fete - de 3, 14 și 17 ani.

Din primele verificări ale polițiștilor, a rezultat că maramureșeanul, care conducea un autoturism pe direcția Bistrița - Cluj, ar fi pierdut controlul asupra volanului, cel mai probabil din cauza oboselii, ar fi acroșat un parapet metalic de pe marginea drumului, după care mașina a fost proiectată pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un camion care tracta o semiremorcă, condus de un tânăr de 27 de ani din județul Cluj.