Actorul Ion Roxin a murit la vârsta de 85 de ani6Foto© realitatea.net

Actorul Ion Roxin a murit la vârsta de 85 de ani

, 8 știri, 22 vizualizări

Actorul Ion Roxin a murit la vârsta de 85 de ani. Vestea morții marelui actor a fost dată de reprezentanții Uniunii Teatrale din Români printr-o postare pe Facebook. Aceștia au anunțat că slujba de înmormântare a marelui actor va avea loc miercuri, la Cimitirul Bellu Catolic.

„Am aflat cu tristețe de plecarea dintre noi a actorului de teatru și film Ion Roxin, Jean Roxin, așa cum îl știau prietenii, în după-amiaza zilei de 26 noiembrie. Ion Roxin reușea să imprime rolurilor sale o impresionantă forță lirică. Un actor distins, stilat, avea acel aer boem al actorului care a trăit multe istorii și povești în lumea teatrului. Condoleanțe familiei care trece prin aceste grele momente. Dumnezeu să îl ierte!”, au transmis reprezentanții UNITER.

Slujba de înmormântare a lui ion Roxin va avea loc miercuri, la Cimitirul Bellu Catolic, la ora 12,30, iar cei care l-au cunoscut și apreciat  vor putea să își ia rămas bun de la marele actor de la 10,30, atunci când sicriul cu corpul neînsuflețit va fi depus la capela cimitirului.