Actrița Maia Morgenstern, „mânioasă”că a fost amendată în trafic de un agent de poliție care nu purta mască7Foto© antena3.ro

Actrița Maia Morgenstern, „mânioasă”că a fost amendată în trafic de un agent de poliție care nu purta mască

, 7 știri, 48 vizualizări

Maia Morgenstern a fost amendată în trafic! Actrița i-a atras atenția polițistului care nu purta mască de protecție, în contextul pandemiei de coronavirus.

Maia Morgenstern a fost oprită duminică seară, pe Calea Victoriei, de către un agent de la Brigada Rutieră. Actrița nu avea ITP-ul făcut, iar polițistul a amendat-o. Maia Morgenstern nu a avut nicio obiecție și a plătit amenda, însă, a deranjat-o faptul că omul legii nu a păstrat distanța socială și nici nu a purtat mască de protecție.

”M-a întrebat „De ce ați așteptat la semafor? Era deja verde. Ați ezitat să porniți.” Am explicat că în drum era o femeie cu un bebeluș în brațe, cu un cărucior, se codea să treacă mai departe, să se oprească, să se întoarcă. Subliniez, aveam mască și vorbirea îmi era îngreunată. Se înțelegea, probabil, mai greu ce spuneam. Domnul agent, fără mască, fără să respecte niciun fel de distanțare, se apropia din ce în mai mult. A constatat că nu aveam ITP-ul făcut. Mi-a dat amendă.