Acuzațiile de la Casa Albă se amplifică. Un al doilea denunțător a apărut în cazul în care este implicat Donald Trump© hotnews.ro

Acuzațiile de la Casa Albă se amplifică. Un al doilea denunțător a apărut în cazul în care este implicat Donald Trump

, 4 știri, 26 vizualizări

Mark Zaid a declarat pentru ABC News că a doua persoană este, de asemenea, un oficial de informații și au vorbit cu inspectorul general.

Casa Albă nu a comentat informația. Președintele Trump a respins în mod repetat denunțul inițial.

Nu s-au făcut publice detalii despre denunțul celei de-a doua persoane.

Cu toate acestea, Zaid a spus că au cunoștințe de primă mână despre acuzațiile asociate conversației telefonice pe care Trump a avut-o cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski pe 25 iulie.

Camera Reprezentanților din SUA a lansat o investigație parlamentară care ar putea conduce la inițierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreședinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcția de președinte al SUA, și a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigației, Camera Reprezentanților i-a trimis citații secretarului de Stat Mike Pompeo prin care îi solicită să ofere toate documentele referitoare la contactele președintelui Donald Trump cu Ucraina.