Adevărul despre divorțul dintre What’s Up și Simina3Foto© cancan.ro

Adevărul despre divorțul dintre What’s Up și Simina

, 4 știri, 53 vizualizări

Vestea că îndrăgitul cântăreț What’s Up și soția lui, Simina, au decis să își spună ”Adio” după nouă ani de relație și trei ani căsnicie a luat prin surprindere întreg showbiz-ul românesc. Din câte se pare despărțirea celor doi s-a produs din cauza infidelității. Artistul ar fi făcut o pasiune pentru o jurnalistă. CANCAN.RO, SITE-UL-NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare și de ultimă oră despre cel mai recent divorț din lumea mondenă. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT MOTIVUL DIVORȚULUI LUI WHAT’S UP: „ÎNCERCAU SĂ MASCHEZE ÎN PUBLIC, DAR SIMINA ERA O…”)

Potrivit sursei citate, în ultima perioadă, What’s Up ar fi fost surprins la diferite evenimete în compania unei jurnaliste, iar apropiera dintre cei doi ar fi ridicat mari semne de întrebare. Artistul și tânăra care pare să fie la cârma unui portal de știri n-ar fi ezitat să se fotografieze în ipostaze mult prea apropiate.

Faptul că What’s Up și tânăra jurnalistă ar fi petrecut ”mult prea intim”, în repetate rânduri, ar fi fost mărul discordiei între artist și soția lui. Cu siguranță, în următoarea perioadă, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, o să deslușeașcă ițele celui mai surprinzător divorț din showbiz-ul românesc și o să vă țină la curent cu tot ce se întâmplă între cei doi. (NU RATA, AICI: FLORIN SALAM A ”SPART” 145.000 € LA RULETA DE LA MARRIOTT!)