Adina Anghelescu, explicații despre moartea actorului Bogdan Stanoevici: ″Nu Clostridium a fost cel care a dus la cauza decesului″© bzi.ro

Adina Anghelescu, explicații despre moartea actorului Bogdan Stanoevici: ″Nu Clostridium a fost cel care a dus la cauza decesului″

, 5 știri, 112 vizualizări

Monica Pop, managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, a vorbit despre decesul actorului Bogdan Stanoevici.

Monica Pop a declarat că Bogdan Stanoevici avea niște comorbidități despre care nu a vorbit niciodată și acestea ar fi pus „un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale“.

„Eu am ținut legătura cu medicii de la Pantelimon, știu ce s-a întâmplat și la Fundeni, acolo unde să știți că este foarte curat și eu nu am știință ca el să fi contractat altă bacterie. Într-adevăr, la începutul internării, de la Pantelimon, a avut o bacterie digestivă, probabil luată din spital, dar care s-a vindecat repede, s-a negativat repede, s-a negativat de COVID în 8 decembrie și din păcate, din cauza unor afecțiuni preexistente despre care nu vorbea niciodată, și-a pierdut funcționalitatea pulmonară, adică plămânii au fost foarte grav afectați de COVID“, a declarat Monica Pop.