Adjunctul Poliției Capitalei, găsit la o petrecere cu 27 de persoane, într-un restaurant2Foto1Video© rfi.ro

Adjunctul Poliției Capitalei, găsit la o petrecere cu 27 de persoane, într-un restaurant

, 8 știri, 56 vizualizări

Un număr de 27 de persoane, între care și adjunctul PolițieiPolițieiPoliției Capitalei Radu Gavriș, au fost găsite de polițiști în restaurantul Hanul lui Manuc, încălcând astfel restricțiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19. Printre clienți se afla și o persoană care trebuia să fie în carantină, în județul Călărași. Polițiștii au amendat 25 de clienți, dar și pe reprezentanții localului, scrie News.ro.

"La data de 22 ianuarie 2021, în jurul orei 19:15, polițiștii din București au depistat, în spațiul închis al unui restaurant din Centrul Vechi al municipiului București, 27 de persoane.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că una dintre persoanele depistate figura carantinată în județul Călărași, din data de 16 ianuarie 2021, astfel că polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor", a transmis, sâmbătă dimineață, Poliția Română, într-un comunicat de presă în care sunt prezentate acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19 făcute în ultimele 24 de ore.