Adrian Dobre: Moțiunea de cenzură se joacă la un scor foarte strâns© agerpres.ro

Adrian Dobre: Moțiunea de cenzură se joacă la un scor foarte strâns

, 4 știri, 12 vizualizări

Moțiunea de cenzură are șanse să treacă, a declarat, joi, Adrian Dobre, reprezentant al Pro România, care a adăugat că "se joacă la un scor foarte strâns".

"Pentru prima dată, după foarte mult timp, această moțiune chiar are șanse, chiar se joacă la modul real și democratic în Parlament. Sigur, mai puțin democratică este vânzarea sau cumpărarea de către Putere a parlamentarilor sau convingerea acestora cu diverse interese materiale, financiare sau de altă natură. Scorul moțiunii este foarte strâns, cu un plus de unu, două, trei, patru voturi, maxim. Se joacă astăzi moțiunea. Dar, după foarte mult timp, chiar are șanse să fie un demers de succes al Opoziției", a afirmat Dobre, la RFI.

Întrebat cum "i-a pierdut" Pro România pe parlamentarii Cornel Itu și Horia Nasra, care au revenit în grupul PSD, Adrian Dobre a spus: "Noi le-am dat o șansă de a se rupe un pic de trecutul tenebros care a marcat această perioadă. N-au vrut să profite de ea, au mers mai departe în aceeași structură, în aceeași ecuație care i-a consacrat. Bun, foarte bine, fiecare parlamentar merge așa cum îi dictează conștiința".