Adrian Mititelu recunoaște că s-a băgat la echipă: „Așa l-am surprins pe Dan Petrescu” + unde s-a rupt relația cu Victor Pițurcă© video.gsp.ro

Adrian Mititelu recunoaște că s-a băgat la echipă: „Așa l-am surprins pe Dan Petrescu” + unde s-a rupt relația cu Victor Pițurcă

, 4 știri, 16 vizualizări

„Nu am făcut schimbările, dar am impus jucători la echipă. Nimeni nu m-a refuzat, mai puțin Pițurcă. Nici nu am îndrăznit eu să îi spun, pentru că de la început am avut discuția asta. Reghecampf m-a ascultat, dar să nu o luați ca pe o chestie «bagă-l pe ăla». Le spuneam care e părerea mea”, a spus Adrian Mititelu.

Pentru că s-a implicat la echipă, Craiova lui Adrian Mititelu a reușit să învingă Urziceniul lui Dan Petrescu, cu o tactică impusă de către oltean în echipa antrenată pe atunci de către italianul Nicolo Napoli (57 de ani).

„Am jucat odată cu Urziceni, antrenor era Nicolo Napoli. Eu eram mai insistent, dar nu îi ziceam «fă așa». Dacă nu făcea din sugestie, nu mai insistam. Mi-era și mie teamă să îmi asum. Dacă venea cu un argument clar tăceam din gură. Dădea vina pe mine după aia.