Adrian Năstase, apel către social-democrați. Fostul premier a inițiat o PETIȚIE online și se așteaptă la susținerea ideilor sale5Foto© money.ro

Adrian Năstase, apel către social-democrați. Fostul premier a inițiat o PETIȚIE online și se așteaptă la susținerea ideilor sale

, 15 știri, 20 vizualizări

„Apel către social-democrați, Noi, semnatarii acestui apel, ne adresăm actualilor și foștilor membri ai Partidului Social Democrat, simpatizanților acestuia, tuturor celor care împărtășesc valorile social-democrației, precum și celor care consideră că România are nevoie, in continuare, de un partid politic de stânga modern si puternic.

În fața eșecului politic al PSD în alegerile pentru Parlamentul European, considerăm că este datoria noastră morală să sprijinim principalul partid al stângii să iasă din criza în care se află”, arată Adrian Năstase, în textul petiției postate pe blogul personal.

Acesta precizează că acest grup de inițiativă al social-democraților nu dorește crearea unei disidențe în interiorul PSD și nu vizează obținerea unor funcțiunii în partid.