Aeroportul Henri Coandă anunță că a primit acreditarea pentru sănătate și siguranță din partea Consiliului Internațional al Aeroporturilor© libertatea.ro

Aeroportul Henri Coandă anunță că a primit acreditarea pentru sănătate și siguranță din partea Consiliului Internațional al Aeroporturilor

, 5 știri, 20 vizualizări

“Aeroportul Internațional Henri Coandă București (AIHCB) a primit Certificatul de Acreditare pe linie de sănătate și siguranță din partea Consiliului Internațional al Aeroporturilor (Airport Council International – ACI World). Acreditarea s-a efectuat în urma evaluării în detaliu a măsurilor luate, pe linie de sănătate și siguranță pentru pasageri și angajați, pe AIHCB”, anunță compania.

Aeroporturi București arată că, în contextul pandemiei de COVID 19, a implementat, pe aeroporturile pe care le gestionează, toate măsurile prevăzute în cerințele legale și reglementările naționale și internaționale, dar și recomandările venite din partea organismelor aviației civile internaționale.

”Această acreditare reprezintă un pas important în menținerea încrederii pasagerilor, dar și a angajaților de pe aeroport (ai noștri sau ai altor entități – companii aeriene sau de handling, instituții ale statului etc.) că am luat și continuăm să luăm toate măsurile necesare pentru protejarea sănătății și siguranței lor. Este, totodată, un pas important în eforturile noastre de redresare a activității și revenire la normal a industriei aviatice, grav afectată de pandemie”, a declarat Florin Dimitrescu, directorul general al CN Aeroporturi București.