Afaceristul turc care a ucis-o pe Mirela și a aruncat-o lângă Autostrada A1 s-a întâlnit cu sora victmei după crimă10Foto© stirileprotv.ro

Afaceristul turc care a ucis-o pe Mirela și a aruncat-o lângă Autostrada A1 s-a întâlnit cu sora victmei după crimă

, 14 știri, 107 vizualizări

După mai bine de o lună de la crimă, le-a arătat procurorilor pas cu pas cum a ucis-o și tranșat-o pe Mirela în fortăreața groazei din Rahova. Deși inițial a negat că are vreo legătură, probele găsite dincolo de zidurile înalte de beton l-au dat de gol. În casa lui și curtea lui procurorii au găsit o dezordine de nedescris.

O singură cameră făcea excepție: baia, care era foarte curată și plină de produse de curățenie. Așa și au dat seama criminaliștii ca acolo a tranșat cadavrul iar apoi spălat pereții și podeaua ca să și ascundă urmele. A uitat însă ceva. În coșul de gunoi era un sac transparent din plastic cu pete de sânge.

"A indicat el ceea ce a făcut acolo, cum a lovit-o, cum a stat și a descris toate aceste probleme. A lovit-o la starea de stres. De tulburare, nu și-a mai dat seama ce a făcut", a declarat Marian Grigore, avocatul suspectului. Cei doi se cunoșteau de câțiva ani, susține sora femeii. "Sora mea lucra la momentul respectiv, în urmă cu trei ani de zile, într-un salon de masaj erotic. El a sunat la anunțul respectiv al salonului și a făcut o programare cu ea", a declarat sora Mirelei.