Agențiile de plăți pentru beneficiile sociale au intrat în Revisal© agerpres.ro

Agențiile de plăți pentru beneficiile sociale au intrat în Revisal

, 6 știri, 22 vizualizări

București, 22 ian /Agerpres/ - Agențiile Județene pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS), cele care efectuează plata beneficiilor sociale, au intrat în Revisal, a anunțat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

"Agențiile Județene pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS), cele care efectuează plata beneficiilor sociale, au intrat în Revisal și văd informația necesară pentru ca serviciile oferite să nu mai pună oamenii pe drumuri respectiv să fie livrate mai repede. Toate serviciile oferite de AJPISuri, pentru care aveau nevoie de date cu privire la contractele de muncă încheiate/în vigoare, se vor derula mai ușor. Urmează simplificarea procedurilor!", scrie miercuri, pe Facebook, ministrul Muncii.

Luna trecută, Violeta Alexandru arăta că Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială (ANPIS) și Casa Națională de Pensii vor avea, din ianuarie, acces direct în REVISAL, baza de date cu toți angajații din România, gestionată de Inspecția Muncii.