Airbus Helicopters România va asigura mentenanța elicopterelor din Armata Bulgariei4Foto© business24.ro

Airbus Helicopters România va asigura mentenanța elicopterelor din Armata Bulgariei

, 5 știri, 13 vizualizări

Airbus Helicopters România (AHRO), parte a grupului Airbus, a semnat, recent, un acord-cadru valabil pe cinci ani cu Ministerul Apărării din Bulgaria pentru acordarea de servicii de suport logistic integrat pentru asigurarea navigabilității elicopterelor de tip Panther și Dauphin, a anunțat compania, într-un comunicat de presă transmis, joi, AGERPRES.

"Acest contract continuă colaborarea excelentă a Airbus Helicopters în România cu Guvernul de la Sofia. Anul trecut am predat Forțelor Navale bulgare un elicopter N3+ Dauphin pe care l-am recondiționat la Brașov. Continuăm acum cu acest contract extins pentru flotele Panther și Dauphin.

Bulgaria este o țară importantă pentru Airbus, fiind unul dintre cei mai mari operatori de elicoptere Airbus din regiune. Îi asigur pe partenerii noștri de toată implicarea pentru ca Forțele Navale și Aeriene să se poată baza, în cele mai bune condiții și în orice moment, pe flota de elicoptere", declară Georges Durdilly, directorul general al Airbus Helicopters în România.