Al Hilal a pierdut finala Mondialului cluburilor la loviturile de departajare. Echipa lui Răzvan Lucescu a terminat pe locul al patrulea4Foto© libertatea.ro

Al Hilal a pierdut finala Mondialului cluburilor la loviturile de departajare. Echipa lui Răzvan Lucescu a terminat pe locul al patrulea

, 7 știri, 30 vizualizări

Echipa lui Răzvan Lucescu a început bine finala și chiar a deschis scorul. Al-Hilal a punctat în minutul 35, prin Carlos Eduardo. După pauză, mexicanii au revenit spectaculos și au trecut la conducerea meciului. Arturo Gonzalez, minutul 55, și Maximiliano Meza, minutul 60, au făcut 2-1 pentru Monterrey, dar scorul celor 90 de minute a fost stabilit de Bafetimbi Gomis.

Atacantul francez a restabilit egalitatea și a trimis meciul la loviturile de departajare, unde Monterrey s-a impus cu 4-3. Al-Hilal a ratat două lovituri de departajare, în timp ce învingătorii au ratat una singură.

Finala mare a Campionatului Mondial al Cluburilor se dispută sâmbătă, de la 19:30, între Liverpool (Anglia) și Flamengo (Brazilia).