Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară, la 83 de ani. Ce nume a ales pentru băiețelul său8Foto© stirileprotv.ro

Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară, la 83 de ani. Ce nume a ales pentru băiețelul său

, 9 știri, 52 vizualizări

Al Pacino și iubita lui, cu 54 de ani mai mică, au devenit părinții unui băiețel. Celebrul actor are 83 de ani și este tată pentru a patra oară. Vestea fericită a fost dată de agentul lui, Stan Rosenfield.

Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, este în culmea fericirii de când l-a adus pe lume pe micuțul Roman. Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară, la 83 de ani. Anunțul a fost făcut de Stan Rosenfield, agentul actorului. Vedeta de la Hollywood n-a fost atât de bucuros că iubita lui, cu 54 de ani mai mică, este însărcinată. A stat ceva timp pe gânduri, apoi a cerut un test de paternitate. Celebrul actor nu era atât de sigur că Noor este însărcinată cu el, având dubii serioase în privința acestui lucru, notează tmz.com

Tânăra ar fi ținut sarcina în mare secret, iar Al Pacino a aflat abia când aceasta era însărcinată în 6 luni. Gurile rele au spus în presa străină că marele actor nu și-ar fi dorit alți moștenitori, motiv pentru care iubita lui i-a ascuns faptul că va avea un copil. În cele din urmă, Noor a fost de acord să facă un test de paternitate, care a ieșit pozitiv. Adică, Al Pacino este tatăl micuțului Roman.