Alertă de la Guvern, urmează ninsori, furtuni și rafale puternice de vânt9Foto© romaniatv.net

Alertă de la Guvern, urmează ninsori, furtuni și rafale puternice de vânt

, 22 știri, 136 vizualizări

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Grecia că serviciul de meteorologie local anunță în continuare ninsori, furtuni și rafale puternice de vânt pentru miercuri, 9 ianuarie 2019.

Cei interesați pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879, +302106728875 și cel al Consulatului General la Salonic: +302310340088, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență, precizează marți un comunicat al MAE transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, zonele afectate de vremea nefavorabilă sunt: Epir, vestul Peloponezului, insulele Ionice, Tracia, vestul Greciei Centrale. Având în vedere prognoza de intensificare a vântului, cetățenii români care au planificate deplasări cu feribotul sunt îndrumați să contacteze în prealabil firmele de transport naval.