Alertă într-un adăpost de noapte din Timișoara! Zeci de oameni ai străzii au fost în pericol de moarte după deratizare5Foto© libertatea.ro

Alertă într-un adăpost de noapte din Timișoara! Zeci de oameni ai străzii au fost în pericol de moarte după deratizare

, 6 știri, 13 vizualizări

Potrivit ISU Timiș, persoana care se afla de serviciu marți seara la Adăpostul de noapte din Timișoara a sunat la 112 și a spus că se simte miros înțepător în imobil, după deratizare, iar cei aflați în interior simt disconfort respirator.

„S-a făcut un apel la 112, după o dezinsecție din cursul zilei. Persoana care era de serviciu la adăpost a susținut faptul că simte un miros puternic în aer, iar unele dintre persoanele aflate în adăpost prezintă disconfort la nivelul căilor respiratorii: nas, gură, gât. Am intervenit, s-au făcut măsurători de către echipa de cercetare. Valorile constatate au fost negative. Cele 36 de persoane aflate în adăpost s-au autoevacuat și acum se acționează pentru ventilarea spațiului, iar persoanele sunt evaluate de echipajele aflate la fața locului”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Potrivit acestora, persoanele care se aflau în adăpostul de noapte nu se vor întoarce în imobil marți seara, Primăria Timișoara urmând să le relocheze.