Alex Bodi rămâne în arest.  Magistrații au respins contestația făcută de avocații fostului soț al Biancai Drăgușanu3Foto1Video© cancan.ro

Alex Bodi rămâne în arest.  Magistrații au respins contestația făcută de avocații fostului soț al Biancai Drăgușanu

, 4 știri, 77 vizualizări

Alex Bodi rămâne în arest după ce magistrații au hotărât să respingă contestația făcută de avocați. Fostul soț al Biancai Drăgușanu va rămâne în arest preventiv, după ce afost reținut în urmă cu două săptămâni de la vila sa de lux din Mediaș. Bodi a fost  luat de către mai mulți mascați DIICOT și procurori, în data de 12 octombrie, într-un dosar de deschis pentru trafic de persoane și proxenetism. Din păcate pentru acesta, dorința sa de a reveni în brațele noii iubite Daria Radionova, au fost spulberate.

Pe langa toate capetele de acuzare ca ii sunt aduse, afaceristul ar putea ramane si fara avere daca se va demonstra ca bunurile sale au fost achizitionate din bani murdari.

În timp ce Alex Bodi stă în arest, rusoaica stă singură în vila de lux deținută de afacerist. Bodi este acuzat că se se ocupă cu proxenetismul și traficul de persoane de mai bine de 12 ani, motiv pentru care starea lui materială era una de invidiat. Afaceristul ar fi fost șeful unui grup infracțional organizat specializat, iar toți ceilalți complici ai lui au fost reținuți de către oamenii legii.