Alexa revine la Rapid după patru ani2Foto© bzi.ro

Alexa revine la Rapid după patru ani

, 8 știri, 38 vizualizări

Dan Alexa a fost prezentat, astăzi, ca antrenor al Rapidului, după ce marți a devenit clar că el este alesul, iar președintele Ovidiu Burcă a anunțat că a semnat un contract pentru un an și jumătate. Suprinzător, obiectivul nu este, clar, promovarea, ci „aflarea până la finalul campionatului în lupta pentru promovare”, după cum a anunțat chiar Burcă. Daniel Pancu a fost demis luni, după meciul Rapid-CSM Reșița 0-1.

„De la Rapid a lipsit șansa sau a lipsit ceva. Poate fi vorba despre presiunea foarte mare pentru jucătorii tineri, dar o să văd de ce nu s-au obținut mai multe puncte. Daniel Pancu a făcut o treabă excelentă cu acești jucători tineri. Cred că pot reuși promovarea. Am urmărit multe meciuri ale Rapidului și am văzut că sunt mulți jucători buni.

Este o luptă strânsă, sunt 5-6 echipe care se luptă pentru un loc de promovare. Sunt bucuros că am revenit la Rapid, unde am reușit o promovare, dar am plecat din cauza falimentului. De atunci mereu am simțit respectul, care este unul reciproc, și aprecierea suporterilor rapidiști. Am avut oferte, inclusiv din Liga 1 de când am plecat de la Giurgiu.