Alexandra Căpitănescu e din Galați și e Vocea României 20234Foto3Video© libertatea.ro

Alexandra Căpitănescu e din Galați și e Vocea României 2023

, 5 știri, 21 vizualizări

Cu ce echipă de fotbal ține Alexandra Căpitănescu, Vocea RomânieiRomânieiRomâniei 2023. Prin câștigarea acestui titlu prestigios, Alexandra Căpitănescu a obținut nu doar recunoașterea ca una dintre cele mai promițătoare voci ale țării, dar și o invitație de a urca pe scena faimosului festival Electric Castle, programat pentru anul 2024.

Înaintea marelui moment din finală, Alexandra Căpitănescu, originară din Galați, a postat pe rețelele de socializare un video în care și-a îndemnat prietenii să o susțină, aducând un omagiu orașului său natal prin intermediul celebrei melodii dedicate echipei locale de fotbal, „Oțelu’ e viața mea”, celebra manea interpretată inițial de formația Pancronic, apoi transformată în hit de Delia.

La finalul competiției, Alexandra Căpitănescu a împărtășit bucuria câștigului și a subliniat importanța experienței acumulate: „Mi-am dorit să profit de aceste momente și asta am făcut în finală, m-am simțit ca la un concert de-ale mele – cel mai frumos concert, cu cel mai frumos și numeros public. Nu am avut curaj să merg la Vocea României, așa că oamenii talentați trebuie să profite de această oportunitate fiindcă doar trecând prin această experiență și astfel de stări, poți ajunge un artist complex. Cântați ca și cum trăiți doar pentru asta!”.