Alexandra Dinu se alătură echipei Românii au talent, sezonul 11. Pe cine va înlocui actrița, la masa juriului5Foto© stirileprotv.ro

Alexandra Dinu se alătură echipei Românii au talent, sezonul 11. Pe cine va înlocui actrița, la masa juriului

, 10 știri, 159 vizualizări

8 orașe #unusiunu a străbătut caravana talentului pentru a-i găsi pe acei români pregătiți să strălucească în lumina reflectoarelor noului sezon! Am tras linie și ne pregătim de startul filmărilor, de momentul în care fiecare dintre cei care au trecut de etapa preselecțiilor, vor demonstra în fața jurațiilor că sunt gata să cucerească publicul!

Sezonul 11 va fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize. Prima noutate a acestui sezon, de care telespectatorii vor avea parte, este o modificare în componența juriului. Dacă la startul emisiunii, făcea parte din gașca juraților, alături de Andi Moisescu și Andra, iar în urmă cu doi ani revenea alături de aceștia și Florin Călinescu, în acest sezon renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului!

În locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu, o actriță cu o experiență notabilă în arta spectacolului. Dacă la începutul carierei impresiona telespectatorii cu faptul că producea și prezenta emisiunea ProMotor la PRO TV, din anul 2004 a început să își creioneze un nume în serialele și filmele internaționale, odată cu mutarea în Italia. De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia și a jucat alături de actori, precum Adrien Brody și Antonio Banderas.