Alin Nica: Mai bine îmi tai o mână decât să semnez10Foto© stirileprotv.ro

Alin Nica: Mai bine îmi tai o mână decât să semnez

, 21 știri, 51 vizualizări

„Mai bine îmi tai mâna decât să semnez candidatura lui Alfred Simonis”! Este mesajul tranșant transmis de Alin Nica la intrarea în ședința PNL, unde a cerut explicații de la liderii de partid. Timp de mai bine de o oră s-a discutat în tensiuni uriașe despre decizia Coaliției de a bloca candidatura liderului din Timiș. Potrivit unor surse, liberalul este în negocieri cu reziștii și este gata să candideze împotriva Coaliției, susținut de USR.

În cadrul ședinței Partidului Național Liberal (PNL) au fost stabilite echipele de campanie pentru viitoarele scrutine. Surse din interiorul partidului au dezvăluit componența acestor echipe, cu nume importante la conducerea strategiilor electorale.

Potrivit informațiilor obținute, Rareș Bogdan a fost desemnat să conducă campania pentru alegerile europarlamentare. Pentru campania prezidențială, PNL îl va avea în frunte pe Dan Motreanu. Acesta este văzut ca un strateg experimentat, iar rolul său va fi crucial în conturarea mesajului și a strategiilor care să conducă partidul către victorie în cursa pentru Președinție.