Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, a transmis un mesaj de Paște românilor de pretutindeni2Foto1Video© agerpres.ro

Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, a transmis un mesaj de Paște românilor de pretutindeni

, 5 știri, 66 vizualizări

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman susține că a fost un privilegiu să-i poată anunța pe Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban că, în curând, România va primi asistență sanitară în valoare de 800.000 de dolari din partea SUA.

„A fost un privilegiu să-i pot anunța pe președintele Iohannis, prim-ministrul Orban și poporul român că generozitatea poporului american față de prietenii săi din întreaga lume continuă. SUA, sub conducerea președintelui Trump, sunt hotărâte să ajute nu numai România, ci și pe ceilalți prieteni ai săi în lupta împotriva ravagiilor COVID-19. Chiar și în situația în care SUA se confruntă cu propriile provocări în combaterea acestui virus temut, suntem deciși să jucăm un rol de frunte în adresarea crizei de sănătate și în sprijinirea revirimentuli economic.

Relația dintre țările noastre nu a fost niciodată mai puternică. În curând, România va primi asistență sanitară în valoare de 800.000 de dolari. Aceasta vine în plus față de operațiunea finanțată de SUA pentru transportul echipamentelor de protecție necesare pentru a salva vieți. Recent, România a asistat SUA în mai multe feluri, inclusiv ajutând la repatrierea unor cetățeni americani din întreaga lume.