Ambulanță lovită de un autoturism și proiectată în altul. Cei doi pacienți, asistenta medicală și unul dintre șoferi, duși la spital6Foto© stirileprotv.ro

Ambulanță lovită de un autoturism și proiectată în altul. Cei doi pacienți, asistenta medicală și unul dintre șoferi, duși la spital

, 13 știri, 16 vizualizări

Doi pacienți și o asistentă medicală care se aflau într-o ambulanță, în drum spre spital și un șofer, au fost răniți într-un accident rutier, care a avut loc pe DN1, la intersecția cu DJ Șelimbăr - Cisnădie, în apropierea municipiului Sibiu, potrivit Poliției.

"Din primele cercetări rezultă că șoferul unui autoturism a pătruns în drum fără să acorde prioritate ambulanței care circula regulamentar spre DN 1, a intrat în coliziune cu aceasta și a proiectat-o într-un alt turism condus regulamentar din sens opus.

La spital sunt transportați cei doi pacienți care se aflau în ambulanță, asistenta medicală a echipajului și șoferul turismului condus regulamentar. Traficul este îngreunat", a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, Luciana Lazăr. La locul accidentului s-au deplasat trei ambulanțe.