Amendă de aproape 3.000 de lei pentru un bărbat care gonea cu 238 de km/h pe autostrada București-Brașov3Foto© puterea.ro

Amendă de aproape 3.000 de lei pentru un bărbat care gonea cu 238 de km/h pe autostrada București-Brașov

, 7 știri, 44 vizualizări

”În cursul zilei de ieri,  polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A3 București - Brașov au depistat un bărbat, de 42 de ani, din București, care conducea cu viteză excesivă. Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce rula pe autostrada A3, sensul  București – Brașov, cu viteza de 238 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 2.900 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile”, a anunțat duminică Poliuția Română.

La data de 7 martie, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat  participanților la trafic, sancțiuni contravenționale în valoare de 24.500 de lei, au reținut 2 permise de conducere, pentru depășirea vitezei legale pe drumurile publice și 5 certificate de înmatriculare. A fost constatată și o infracțiune pentru conducerea în perioada suspendării dreptului.