Amendă după comentariile lui Călinescu la Romanii au talent: “Cred că ar trebui să-și controleze limbajul Florin Călinescu”4Foto© cancan.ro

Amendă după comentariile lui Călinescu la Romanii au talent: “Cred că ar trebui să-și controleze limbajul Florin Călinescu”

, 5 știri, 144 vizualizări

Florin Călinescu este considerat de foarte mulți un adevărat”one man show”, iar apariția în postura de jurat la ”Românii au Talent” a confirmat, în repetate rânduri, această etichetă. Dar există și unele comentarii făcute de actor care nu sunt, totuși, pe placul Consiliului Național al Audiovizualului, iar în urma unor astfel de ”ieșiri în decor” cu tentă sexuală s-a ajuns la o amendă consistentă.

Postul Pro TV a fost amendat cu 25.000 de lei, informează paginademedia.ro, și asta pentru că Florin Călinescu – așa cum au concluzionat unii dintre membrii CNA – nu își poate ”controla” limbajul în timpul emisiunii ”Românii au Talent”. Radu Herjeu a considerat chiar că emisiunea, în astfel de condiții, ”prezintă un pericol” pentru minori și nu este pentru prima dată când se întâmplă asta. Limbajul ar trebui filtrat pe parcursul emisiunii, numai că nu se întâmplă așa ceva.

”Astfel de discuții pot fi, poate, așteptate la iUmor, dar la Românii au talent, care e emisiunea cu cea mai mare audiență în rândurile copiilor, părinții își lasă copilul pentru că nu se așteptă să se audă astfel de discuții. Emisiunea nu prezintă, teoretic, un pericol pentru un minor, dar uite că prezintă. În privința limbajului, care spuneți că e filtrat, oare cum e acel limbaj nefiltrat?