America Express, sezonul 6. Iulia Albu și Mike au fost în pericol de eliminare în al doilea stage. Ce culoare a avut soarele6Foto© a1.ro

America Express, sezonul 6. Iulia Albu și Mike au fost în pericol de eliminare în al doilea stage. Ce culoare a avut soarele

, 6 știri, 28 vizualizări

Ediția America Express – Drumul Soarelui difuzată de Antena 1 aseară a adus o cursă pentru ultima șansă cu un lanț de misiuni surprinzătoare, ce li s-a părut interminabil participanților.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, de-o parte, și Iulia Albu și Mike, de cealaltă parte au fost echipele nevoite să intre în cursă după ce s-au situat pe ultimele două locuri la întrecerea anterioară – în vreme ce Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost trimiși în această întrecere în urma votului celorlalți.

Cele trei echipe au călătorit prin noi capitole ale culturii columbiene: de la dansul salsa la mișcări executate în forță, cu maceta, pentru extragerea sucului de trestie de zahăr și de la prepararea unei băuturi tradiționale columbiene, agua de panela, în bucătăriile localnicilor, la vânzarea unor deserturi aparte, champus și mazamorra, cu porumb și panela.