Anamaria Prodan a primit o geantă de 295.000 de euro2Foto© libertatea.ro

Anamaria Prodan a primit o geantă de 295.000 de euro

, 5 știri, 28 vizualizări

Mare sărbătoare în familia impresarei Anamaria Prodan, scrie click.ro. Aceasta a împlinit 47 de ani în 17 decembrie, ocazie cu care a fost "scăldată" în cele mai costisitoare cadouri. Piesa de rezistență: cea mai scumpă geantă vândută în Europa, Hermes Himalaya Birkin, ce ajunge la aproape 300.000 de dolari.

Din clubul exclusivist al proprietarelor genții de lux fac parte Kim Kardashian și Victoria Beckham, cunoscute pentru pasiunea pe care o au pentru obiectele create de Hermes. Geanta primită de Anamaria Prodan este realizată din piele de crocodil de Nil. Nici diamantele nu lipsesc de pe detaliile metalice ale accesoriului. Asemenea bijuterii se vând de obicei la licitații, iar Laurențiu Reghecampf, soțul fostei vedete PRO TV, ar fi fost cel care a scos din buzuanar impresionanta sumă pentru a-și răsfăța jumătatea.

Mândră de cadoul primit, sexy-impresara s-a pozat în fața bradului cu geanta de lux în mână. Nici pantofii sport de la Gucci sau accesoriile de la mâini nu sunt deloc ieftine, ci valorează sume la care nu toți au acces.