Anchetă disciplinară la UEFA asupra României. Sunt cinci capete de acuzare4Foto© libertatea.ro

Anchetă disciplinară la UEFA asupra României. Sunt cinci capete de acuzare

, 8 știri, 20 vizualizări

UEFA a anunțat aseară că a deschis proceduri disciplinare care vizează FRF după meciul România vs Suedia, din 15 noiembrie, scor 0-2, din preliminariile Euro-2020. Federația riscă sancțiuni pentru un banner interzis, pentru scandări interzise, folosirea de obiecte pirotehnice și aruncarea de obiecte. Cazul va fi analizat la 12 decembrie de Corpul de Control, Etică și Disciplină al UEFA.

În plus, UEFA a anunțat că s-a deschis o anchetă disciplinară după “presupusele incidente rasiste” semnalate la meciul de la București. Astfel, sunt posibilități ca România să joace următorul meci cu porțile închise. Prima partidă pe care „tricolorii” ar putea s-o joace pe Arena Națională ar fi finala barajului pentru EURO, dacă naționala noastră câștigă semifinala.

CS Dinamo București și-a asigurat câștigarea Grupei D a Ligii Campionilor la handbal masculin, după ce a învins echipa rusă Cekovskie Medvedi, cu scorul de 34-23 (15-13), miercuri, în Sala din Șoseaua Ștefan cel Mare. Dinamo ocupă primul loc, cu 15 puncte, urmată de Orlen Wisla Plock 9 puncte. Dinamo va juca ultimul meci din grupă pe 1 decembrie, în deplasare, cu formația daneză GOG.