Andi Constantin este Burlacul, în curând, la Antena 16Foto© libertatea.ro

Andi Constantin este Burlacul, în curând, la Antena 1

, 9 știri, 71 vizualizări

Noul Burlac 2021 a participat la Survivor România. Așteptarea româncelor a luat sfârșit! Cele care erau curioase cine este noul burlac de la Antena 1, au aflat acum adevărul! Protagonistul noului sezon este un concurent care a participat la Survivor România, dar este considerată și o ispită desăvârșită. Este vorba despre nimeni altul decât Andi, de la Insula iubirii.

Noul Burlac 2021 a participat la Survivor România. S-a aflat cine este noul Burlac din sezonul 2021, prezentat de Răzvan Fodor. Andi Constantin este noul burlac, după ce în trecut a participat la Survivor România, dar și la emisiunea Insula Iubirii. Cel care a făcut anunțul a fost chiar el, postând un mesaj cu subînțeles pentru fetele care își doresc să ajungă la inima burlacului. Noul Burlac 2021 a participat la Survivor România.

Momentan, producătorii nu au anunțat data oficială la care va începe noul sezon Burlacul, dar au precizat că premiera va avea loc în curând. În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, vor concura 25 de tinere, iar filmările au avut loc atât în România, cât și în Turcia. „Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital.