Andi Moisescu a fost înlocuit din juriul Românii au Talent de Smiley. Care a fost motivul5Foto© bzi.ro

Andi Moisescu a fost înlocuit din juriul Românii au Talent de Smiley. Care a fost motivul

, 5 știri, 115 vizualizări

Vineri, 12 februarie, o nouă ediție a emisiunii de talente de la Pro TV, în care Andi Moisescu va fi înlocuit din juriul Românii au Talent. Locul acestuia a fost luat de Smiley, care l-a lăsat ca prezentator doar pe Pavel Bartos. Această manevră a avut loc din cauza îmbolnăvirii lui Andi Moisescu cu noul coronavirus.

Smiley ajunge în postura de jurat la Românii au Talent. Vineri, 12 februarie, de la 20:30, o nouă ediție a emisiunii la Pro TV. De această dată, Smiley va sta la masa juraților Românii au Talent. Motivul? Cântărețul îl înlocuiește pe Andi Moisescu, pentru perioada în care a fost infectat cu temutul virus COVID-19.

Toamna trecută, Andi Moisescu a fost infectat cu noul coronavirus, chiar în perioada în care se desfășurau filmările pentru sezonul 11 de la emisiunea de talente. Astfel, juratul a fost înlocuit chiar de către Smiley, care stătea de obicei în culise și aștepta concurenții. Cântărețul a dat primele declarații despre experiența de a fi jurat, alături de Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu.

Sezonul a fost inedit, jumătate în culise, jumătate în fața concurenților
Smiley,
Smiley, în juriul Românii au talent. I-a luat locul lui Andi Moisescu…