Andreea Bălan continuă seria dezvăluirilor despre divorțul de soțul ei. „Pe patul de spital, eu am decis să facem actele”© a1.ro

Andreea Bălan continuă seria dezvăluirilor despre divorțul de soțul ei. „Pe patul de spital, eu am decis să facem actele”

, 5 știri, 130 vizualizări

Au trecut mai bine de 4 luni de când Andreea Bălan anunța separarea de George Burcea. De atunci, artista a lansat două melodii prin intermediul cărora le-a transmis fanilor tot ceea ce simte în legătură cu această perioadă grea din viața ei, dar a și scos la iveală detalii importante care au dus la ruperea mariajului cu tatăl fetițelor sale.

Multă lume s-a întrebat, de-a lungul timpului, care a fost adevăratul motiv al divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea.

Prin intermediul melodiilor sale, Andreea Bălan a scos la iveală informații importante despre mariajul eșuat cu George Burcea. Mai exact, ultima melodie lansată de Andreea Bălan, care se numește „Am crezut în basme” reflectă fix ideea despărțirii dintre ea și tatăl fetițelor sale, dar și motivul care a dus la ruptură.