Andreea Bălan exclude orice idee de a se împăca cu fostul soț. Ce face artista atunci când George Burcea vine să-și vadă fiicele6Foto1Video© cancan.ro

Andreea Bălan exclude orice idee de a se împăca cu fostul soț. Ce face artista atunci când George Burcea vine să-și vadă fiicele

, 9 știri, 63 vizualizări

Vedeta a spus tranșant că ea și George Burcea nu se mai pot împăca și că nu crede că vor mai putea fi o familie ca înainte. Cântăreața a mai subliniat că își dorește ca tatăl fetițelor ei să își îndeplinească cu succes rolul pe care îl are în viața Clarei, dar și în destinul Ellei.

"Da, nu este ușor să ai doi copii, trei… E greu cu unul, d-apoi cu doi. Dar, este foarte important să fii pozitiv, să ai ajutor și să accepți ajutor în jurul tău. O am pe mama mea, avem și o bonă care vine dimineața. Dar, de la ora trei încocolo, sunt doar eu cu mama până seara târziu și este destul de dificil.

Mai ales în această pandemie, a trebuit să le găsim tot felul de activități, nemergând la grădiniță Ella. (…). Dar, este foarte frumos! Eu întotdeauna mi-am dorit doi copii, așa că: mă bucur de ele și le iubesc enorm. Și îmi doresc ca ele să fie sănătoase și fericite.