Andreea Marin, noi dezvăluiri despre divorțul de Ștefan Bănică3Foto© realitatea.net

Andreea Marin, noi dezvăluiri despre divorțul de Ștefan Bănică

, 6 știri, 64 vizualizări

Andreea Marin și Stefan Bănică Jr. au avut una dintre cele mai sudate și invidiate căsnicii din showbiz. Din nefericire, relația lor de dragoste s-a terminat acum 5 ani, însă rămân uniți datorită fetiței pe care o au împreună și pe care o cresc în continuare cu multă dragoste.

Andreea Marin a vorbit despre un momentul când a trebuit să-ți anunți copilul de despărțire, un subiect foarte delicat pentru orice părinte. Andreea Marin a explicat că a fost sinceră cu fiica ei de la bun început și că a încercat să gestioneze situația cât mai bine, pentru a evita suferința.

„Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască fiecare să-și vadă de drumul lui. Se poate spune că este o dovadă de egoism care suferă după despărțirea părinților. Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțelege și i se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și în același timp să creștem acest copil minunat”, a declarat Andreea Marin, pentru VIVA!