Andrei Ivan se întoarce în Liga 1! Transferul = 1 milion de euro8Foto© sport.ro

Andrei Ivan se întoarce în Liga 1! Transferul = 1 milion de euro

, 17 știri, 14 vizualizări

Andrei Ivan (22 de ani) s-a întors în Liga 1! A revenit la Craiova, club care l-a dorit de ceva timp. Oltenii au fost în luptă cu un club din Franța, dar Ivan a acceptat revenirea în România. Anunțul a fost făcut public de olteni, marți, printr-un comunicat pe pagina de Facebook. Potrivit surselor ProSport, mutarea s-a făcut pentru un milion de euro și procente dintr-un eventual transfer.

Transferul e definitiv, iar contractul e pe 4 aniÎn iulie, Andrei Ivan, 22 de ani, explica la ProSport Live că nu vrea să revină în Liga 1, ci dorește să se impună în străinătate. Totuși, atacantul oltean lăsa de înțeles că nu vrea să rămână la Kranosdar și spunea că își propunea să prindă un transfer important: "Pe mine nu mă sună nimeni.

Trebuie să mă întorc la Krasnodar, trebuie să o fac cât mai bine acolo, să joc. Încă nu e nimic stabilit, momentan nu am nicio ofertă de a pleca și trebuie să mă întorc la Krasnodar. Nu e nimic adevărat (n.red. - că revine la Craiova). Vreau să o fac cât mai bine afară și să prind un club bun".