Andrei Nicolescu anunță un viitor strălucitor pentru Dinamo5Foto© video.gsp.ro

Andrei Nicolescu anunță un viitor strălucitor pentru Dinamo

, 6 știri, 25 vizualizări

Discutând pe tema implicării condiționate de noul stadion din Șoseaua Ștefan cel Mare a unor posibili oameni din fotbalul românesc la Dinamo, Mircea Lucescu sau Ion Țiriac fiind printre numele vehiculate, Andrei Nicolescu a oferit niște clarificări, dar și unele previziuni optimiste privind viitorul clubului alb-roșu.

„Mircea Lucescu este implicat activ și îi mulțumesc pentru gesturile de lider pe care le face. Apreciez mult faptul că în momentul în care s-a dat jos din avion, a dat o fugă la Săftica pentru a vorbi cu jucătorii și cu mister. Oricât aș munci eu la birou, oricât ar face Eugen lobby, nimic nu se compară cu un gest de lider al lui Lucescu. Dacă vreodată va dori mai mult, suntem aici”, a spus Nicolescu la GSP Live privind implicarea lui „Il Luce” la club.

8 titluride campion are Mircea Lucescu în palmares cu Dinamo: șapte ca jucător, unul ca antrenor

„Știu ce emulație s-a creat la Rapid atunci când stadionul era foarte aproape de finalizare, eu nu am apucat asta. Faptul că o arena modernă dă posibilitatea unor oameni din business sau din zona mondenă, dintr-o zonă în care își permit o investiție de genul, să fie prezenți la un astfel de eveniment, creează foarte multă dorință”, a mai spus Nicolescu.