Angajări fictive - Sylvie Goulard. Dacian Cioloș, despre audierea desemnatei de Macron pentru postul de comisar european3Foto© wwwb.agerpres.ro

Angajări fictive - Sylvie Goulard. Dacian Cioloș, despre audierea desemnatei de Macron pentru postul de comisar european

, 12 știri, 38 vizualizări

Liderul grupului Renew Europe din Parlamentul European, Dacian Cioloș, a declarat miercuri, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliștii români, că i-a recomandat comisarului-desemnat al Franței, Sylvie Goulard, să vină cu toate clarificările necesare la audierea din PE pentru a lămuri suspiciunile care planează vizavi de integritatea ei.

Comisarul-desemnat al Franței pentru piața internă, Sylvie Goulard, a fost audiată miercuri de comisiile de specialitate ale PE.

Faptul că ea este ultimul comisar-desemnat care are încă un dosar la Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) dar nu a fost respinsă de Comisia Afaceri juridice a fost acuzat de eurodeputații PSD și prezentat ca o dovadă privind existența unui dublu standard în evaluarea candidaților.