Angajat al Primăriei Timișoara, prins de Dominic Fritz în timp ce copia la examenul de evaluare, cu ajutorul unei căști4Foto© observatornews.ro

Angajat al Primăriei Timișoara, prins de Dominic Fritz în timp ce copia la examenul de evaluare, cu ajutorul unei căști

, 6 știri, 35 vizualizări

Primarul Dominic Fritz a dezvăluit cum a copiat un angajat al Primăriei Timișoara la un examen banal. Acesta a folosit o cască în ureche. Un asemenea gadget poate fi cumpărat online cu 130 de lei.

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a prins un angajat la copiat.

Funcționarul avea o cască în ureche. Conform primarului, acesta simțea că are nevoie de o cască pentru a răspunde la întrebări precum „Enumerați cinci drepturi și libertăți fundamentale din Constituție” sau „Enumerați un punct tare și un punct slab în activitatea biroului din care faceți parte”.

„Am început o reorganizare majoră în primărie prin care eliminăm 51 de posturi. Acolo unde în aceeași echipă au rămas mai puține posturi decât oameni, toată echipa a fost chemată la un examen scris. În cazul de sus, într-o echipă de șase oameni în care au fost eliminate două posturi, unul a fost prins la trișat, iar doi n-au știut să răspundă la cele mai simple întrebări”, a explicat Fritz.