Angajații NASA vor lucra de acasă în timp ce Disneyland Paris primește încă vizitatori după ce un angajat are coronavirus3Foto© antena3.ro

Angajații NASA vor lucra de acasă în timp ce Disneyland Paris primește încă vizitatori după ce un angajat are coronavirus

, 8 știri, 37 vizualizări

Pe 9 martie, Centrul de cercetare Ames al NASA, din California, a deis ca angajații să lucreze de acasă până la o notificare ulterioară, după ce un muncitor a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

"Credem că expunerea la centru a fost limitată, dar din abundență. Centrul de Cercetare Ames va trece temporar la o stare de carantină obligatorie până la o notificare ulterioară", a spus agenția într-o declarație.

Îndrumările suplimentare vor fi furnizate angajaților care nu au echipament pentru a lucra de acasă sau care lucrează în laboratoare sau în alte instalații care necesită echipamente tehnice similare, potrivit declarației. Numai personalului esențial li se va permite accesul la instalație pentru a proteja viața, proprietatea și funcțiile critice ale misiunii, a informat un afiliat CBS News.