Anghel Iordănescu a venit cu replica pentru Gică Hagi, după reproșurile aduse lui Edi Iordănescu3Foto© cancan.ro

Anghel Iordănescu a venit cu replica pentru Gică Hagi, după reproșurile aduse lui Edi Iordănescu

, 4 știri, 33 vizualizări

Printre cei care au pus la îndoială alegerile lui Edi Iordănescu a fost chiar Gică Hagi, care s-a arătat nemulțumit de faptul că, dintre toți fotbaliștii care nu prind prea multe minute la echipele de club din străinătate, Ianis Hagi a fost singurul jucător al echipei naționale care nu a fost titular la meciurile României.

Replica a venit din partea lui Anghel Iordănescu, tatăl selecționerului, care, deși nu a vrut să comenteze declarația antrenorului de la Farul Constanța, a subliniat că deciziile luate de Edi Iordănescu până în acest moment au dus la calificarea României la EURO 2024, motiv pentru care selecționerul merită să se bucure în continuare de încrederea suporterilor români dar și a oamenilor de fotbal.

”Spuneam că nu ar fi corect să fac o analiză individuală, să estimez cine pleacă, cine stă acasă. Nu aș vrea să comentez ce a zis Hagi, din mai multe motive. Eu cred că în momentul de față, selecționerul a dat dovadă că ce a făcut și a ales a fost bine. Să îi acordăm în continuare încredere.