Antena 1 anunță că serialul „Camera 609” va continua cu sezonul al doilea. Filmările au început deja5Foto© a1.ro

Antena 1 anunță că serialul „Camera 609” va continua cu sezonul al doilea. Filmările au început deja

, 5 știri, 13 vizualizări

Cu doar cinci săptămâni înainte de finalul primului sezon al comediei romatice „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, difuzat pe 22 decembrie, de la 20:30, la Antena 1, producătorii proiectului anunță că acesta a fost reînnoit pentru sezonul doi. Filmările pentru povestea de dragoste care nu se încadrează în clișee, adaptare după producția turcească Room 309, au început deja, în mai multe locații din București, dar și din țară.

„Cu o miză așa mare la mijloc, cele două familii rivale nu vor renunța ușor la competiție. În cel de-al doilea sezon din comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609, lupta pentru avere devine și mai acerbă, mai ales că fereastra de timp în care pot câștiga se micșorează.

Pe acest fundal, surpriza este povestea de dragoste dintre Eva și Victor, care continuă să devină tot mai puternică, dar bineînțeles cu suișuri și coborâșuri și tot felul de obstacole. Căpoși, principiali, inteligenți, amuzanți, Eva și Victor ne vor delecta cu noile lor aventuri, iar pe lângă asta, se vor înfiripa și alte povești de dragoste, parteneriate și prietenii.