Antitalent, noul show de la Antena 1, lansează cea mai nouă echipă de umoriști5Foto© a1.ro

Antitalent, noul show de la Antena 1, lansează cea mai nouă echipă de umoriști

, 6 știri, 17 vizualizări

Cea mai nouă echipă de umoriști este gata să-i ducă pe telespectatori în punctul zero al comediei, începând cu 20 octombrie, de la 21:00, în cadrul premierei Antitalent, cel mai nou show de umor marca Antena 1, prezentat de Dan Bittman. Grupa actorilor de la Antitalent va pune în scenă cele mai savuroase momente, prin numere pline de haz, sketch-uri, gag-uri, parodii muzicale și momente de stand-up.

Paula Chirilă, Irene Boclincă, Vlad Drăgulin, George Tănase, Ioan Bădeliță, Iuliana Călinescu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Silviu Mircescu, Ana Odagiu și Angel Popescu sunt cei care, împreună, formează cea mai nouă echipă de umoriști din România. Acestora li se vor alătura, în fiecare ediție, și invitați speciali ce vor contribui la numerele speciale, dar și trupa de la Noaptea Târziu, iar toți vor fi responsabili cu hohotele de râs. Uddi va urca și el pe scenă, alături de trupa sa, iar cei din fața micilor ecrane vor avea parte și de o serie de momente muzicale.

„Antitalent” reprezintă o nouă bornă a carierei mele. Recunosc că ultimele săptămâni au stat sub zodia muncii, deoarece sunt un perfecționist și simt că lumea are acum anumite așteptări de la mine - așteptări pe care nu o să le dezamăgesc. Îmi place ca sunt lăsat liber să improvizez plecând de la scenariul inițial...câteodată merg atât de departe cu improvizația că mă mir și eu de ce pot să scot pe gură -  in felul ăsta asigur și alimentez și secțiunea de bloopers”, a declarat Vlad Drăgulin.