Antonia și-a tatuat chipul lui Alex Velea pe spate3Foto© stirileprotv.ro

Antonia și-a tatuat chipul lui Alex Velea pe spate

, 5 știri, 42 vizualizări

Alex Velea și-a tatuat, în urmă cu ceva timp, chipul Antoniei, dar și al fiicei acesteia, iar acum a avut parte de o surpriză plăcută: ce a făcut soția lui?

Antonia s-a tatuat și ea cu chipul lui Alex Velea, arătându-și, astfel, admirația față de cel care îi este soț. Cei doi au împreună doi băieți, iar cântăreața mai are o fată, Maya, din prima căsnicie, formând acum alături de Alex o minunată familie. Imaginea cu tatuajul Antoniei a fost postată pe rețelele de socializare chiar de cântăreț, iar în dreptul acesteia a scris ,,Diamantul meu”.

Antonia a ajuns pe mâna medicilor, iar fanii au crezut, imediat, că artista are probleme de sănătate. Speculațiile s-au întărit și pentru că Antonia nu a avut nicio reacție. Dar, pentru că admiratorii ei au continuat subiectul, cântăreața a spus lucrurilor pe nume. Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, Antonia a făcut lumină în acest caz, scrie rtv.net. „Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operația mea. Mulți dintre voi ați fost curioși și o parte dintre voi, chiar îngrijorați. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”, a scris Antonia.