Antrenor-surpriză la Poli Iași, după despărțirea de Leo Grozavu8Foto© sport.ro

Antrenor-surpriză la Poli Iași, după despărțirea de Leo Grozavu

, 12 știri, 25 vizualizări

Poli Iași a pierdut meciul cu FC Botoșani (1-2), din etapa a doua a play-out-ului, partidă care a strâns serios clasamentul în zona retrogradării. Președintele Cornel Șfaițer a anunțat aseară că Leo Grozavu nu va mai fi antrenorul echipei, astfel că a demarat negocierile cu un alt tehnician.

Șeful grupării din Copou s-a înțeles cu portughezul Tony da Silva, fostul fundaș al lui CFR Cluj, care și-a dat azi ok-ul de a prelua echipa și care mâine se va prezenta la Iași. Moldovenii vor să dea lovitura cu simpaticul personaj, mai ales că au modelul De Zerbi, italianul care a plecat tot de la formația ardeleană și a ajuns să facă furori în Premier League, la Brighton și care e pe lista celor care pot prelua Barcelona la finalul szonului!

„Am discutat cu Tony și am bătut palma. Îl așteptăm în Copou, să vedem cum găsim bilete de avion și luni va fi la echipă. Aveam nevoie rapid de un antrenor, nu mai puteam aștepta. Am încredere că Tony poate scoate echipa din criză”, a declarat Cornel Șfaițer pentru ProSport.