Anunț de ultimă oră: Un ciclon periculos lovește România4Foto© money.ro

Anunț de ultimă oră: Un ciclon periculos lovește România

, 16 știri, 21 vizualizări

Vremea va fi frumoasă marți, cu temperaturi mai ridicate decât în mod normal la această dată, mai ales în zonele de câmpie. De miercuri vin ploi puternice. De vină este un ciclon mediteranean care se va poziția în următoarele zile deasupra țării noastre.   Marți, conform meteorologilor, vremea va fi în general instabilă și se va răci ușor.

Temporar înnorările vor fi accentuate și vor cădea averse, însoțite și de descărcări electrice, în cea mai mare parte a țării. Izolat, vor fi condiții de grindină, iar cu precădere în sud-vest și la munte, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va avea intensificări, local și temporar, în majoritatea regiunilor, dar îndeosebi în sud, centru și zona înaltă de munte.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 17 și 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 14 grade. Dimineața, în zonele joase, vor mai fi condiții de ceață.   Și miercuri vremea se va menține instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse în majoritatea regiunilor, asociate local cu descărcări electrice.